Boek vandaag nog je opleiding met korting

Ja, stuur me Deal-alerts

Altijd de beste deals in je mail Het laatste nieuws en updates Gratis zonder verplichting

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
*Afmelden kan altijd, met één klik.
Boek vandaag nog je opleiding met korting!

Veelgestelde vragen

Onder het kopje ‘Hoe werkt het’ lees je in een stappenplan hoe deal.opleiding.nl werkt.
De deals op onze website zijn bedoeld voor consumenten en werkgevers.
Op onze website vind je een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig aanbod van verschillende erkende opleiders. De opleidingen vallen onder allerlei disciplines, zoals IT, Marketing, Zorg en nog veel meer. Met behulp van de filterfuncties kun je snel en gemakkelijk de opleiding vinden die het best bij jou past!
Als je altijd op de hoogte wil zijn van nieuwe deals kun je je inschrijven voor onze DEAL-alerts. Je ontvangt dan regelmatig updates, gratis, in je mailbox.
De betaling van een opleiding verloopt via een factuur. Deze ontvang je na je inschrijving van de opleider. Wanneer je een opleiding boekt bij deal.opleiding.nl, kun je bij je inschrijving de betaalgegevens invullen. Je kunt hierbij aangeven of jij zelf de opleiding betaalt, of je werkgever. Let op: wanneer je een opleiding boekt ontvang je een factuur voor de volledige kosten. Wil je liever in termijnen betalen? Neem dan contact op met de opleider over de mogelijkheden.
We doen niets met jouw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de ‘Algemene voorwaarden’.
Je kunt per mail contact opnemen met info@opleiding.nl. Ons streven is om binnen 48 uur antwoord te geven op je vraag.
De geldigheid verschilt per deal. Deze zal alleen getoond worden als er beschikbaarheid is. Wanneer blijkt dat een locatie of startmoment volledig gevuld is, zal de opleider contact opnemen en een gelijkwaardig alternatief bieden.
Bekijk onze opleiderspagina voor alle aangesloten opleiders. Deze zullen altijd up-to-date zijn.
In onze ‘Algemene voorwaarden’ kun je alles lezen over het Herroepingsrecht.
Ja, de opleider zal te allen tijde een gelijkwaardig alternatief bieden als de geselecteerde optie niet beschikbaar is.
De korting is van toepassing op en gebonden aan een specifieke tijd en locatie. Indien je wijzigingen wil maken in je geboekte opleiding, dien je contact op te nemen met de opleider.